Running gear

New: Lunarglide 6 Flash

LunarGlide 6 FlashHardloopschoenen hebben een ontzettend grote impact op mijn loopprestaties. Recent kocht ik de LunarGlide 6 Flash die dankzij de flashtechnologie aangepast is aan donkere en slechte weersomstandigheden.

In de kerstvakantie bracht ik met mijn ouders een bezoekje aan Maasmechelen Village en daar kocht ik in de Nike Factory Store deze LunarGlide 6 Flash hardloopschoenen. De Nike Factory Store is een outletstore waar je geen nieuwe producten vindt. Dat vind ik absoluut niet erg want de kwaliteit van de kledij en de schoenen is natuurlijk dezelfde als de kwaliteit van kledij en schoenen die je in de ‘gewone’ Nike stores koopt.

In de lente van 2015 kocht ik al een paar LunarGlides 6 en die schoenen zijn echt mijn favoriete hardloopschoenen. Die schoenen zitten echt heeeeerlijk. Ze zijn ontzettend licht, geven voldoende demping en sluiten mooi aan aan mijn voet. Wanneer ik loop, voel ik niet dat ik schoenen aan heb en dat vind ik top. Toen ik de LunarGlide 6 Flash in de winkel zag staan voor 30% van de prijs, twijfelde ik dan ook geen seconde om ze mee naar huis te nemen.

LunarGlide 6 Flash

De LunarGlide 6 Flash heeft net als de normale LunarGlide 6 een lunarlon zool die zorgt voor demping en stabiliteit. Bijzonder aan deze hardloopschoenen is de Flash technologie. Die zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid in het donker en bovendien zijn de schoenen ook meer beschermd tegen opspattend water en vuil. De ideale schoen voor in de winter dus :).

Mijn laatste runs heb ik allemaal met de LunarGlide 6 Flash gedaan en ik ben super blij met mijn aankoop. De eerste kilometers waren wennen, maar nu zitten ze al net zo goed als mijn gewone LunarGlides 6. Het enige wat mij op dit moment nog een beetje stoort, is dat de veter van mijn linkerschoen al na 10 min losgaat. Daar moet ik dus even nog iets op vinden.

Kan jij ook zo blij worden van een nieuwe aankoop?

Liefs,
Aurelie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jamey 5 januari 2016 at 08:48

  Wat een mooie schoenen! Nou jij kan er lekker tegen aan dit jaar dus!

  • Reply Aurelie 5 januari 2016 at 19:26

   Hihi, dat kan je wel zeggen. Ik ben er dan ook super blij mee :D.

 • Reply Irma 5 januari 2016 at 09:28

  Wat zijn ze tof! Ik word altijd zo hebberig van dit soort posts, ‘cause I want them alll!

 • Reply beautifulday4makeup 5 januari 2016 at 10:33

  Mss kun je je veter vast zetten? Ik dacht dat daar een soort van clips voor bestonden…

  • Reply Aurelie 5 januari 2016 at 19:26

   Bedankt voor de tip! Ik ga er meteen eens naar zoeken.

 • Reply Mariska 6 januari 2016 at 15:01

  Jazeker word ik blij van nieuwe aankopen. Wat een prachtschoenen, heerlijk!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge